Csapatépítés

880x400-Sárkányhajó

A csapatépítés célja

A csapatépítés legfontosabb célkitűzése, hogy fókuszáljon a csapatmunkára, erősítse az egymás közötti bizalmat és kötődést. Kézzelfogható eredménye lehet, hogy a csapatépítés következtében növekszik a csapat teljesítménye.
A csapatépítésnek mindig kell, hogy legyen valamilyen célja, küldetése, amely igazodik a vállalati stratégiához, aktuális kihívásokhoz, problémákhoz. A valódi csapatépítő programokban világos, hogy mit miért csinálunk.
Lényeges, hogy a csapatépítésnek legyen egy specifikus oka és célja. Minél inkább mérhetőek ezek a célok, annál jobb helyzetben vagyunk, mert a csapatépítés hatékonysága is mérhetőbb lesz.

Milyen tényezők alapján lehet értékelni egy csapatépítő programot?

A legelterjedtebb mérési eszköz, hogy jól érezték-e magukat a résztvevők.Általában igaz tréningértékeléskor, hogy résztvevői oldalról mérlegeljük, tanultunk-e valami újat,amit a hétköznapokban is tudunk hasznosítani.
A csapatépítés további hozadékai lehetnek, hogy nő a produktivitás, a felelősségvállalás, valamint a motiváció, gyorsabb lesz a válaszkészség és kreatívabb, innovatívabb problémamegoldást várhatunk a csapattagoktól.

Csapatépítő programjaink:

Facebook

*/?>