Quad – Mesekocsi

880x400-quad

 

Kellemes időtöltés a technikai sportok kedvelőinek.

Akkumulátoros mesekocsik óriási felfújható figurákkal a gyermekek kedvencei.

Stabil négykerekű motor a QUAD, melynek vezetése különleges élményt jelent a két kerékhez szokott vezetőknek. A quadok, félautomata járművek, gázadásra indulnak, egy quadon nem kell sebességet váltanod. Rendezvényre családi napra helybe megyünk, bójázunk, szalagozunk és a kijelölt terepen indulhat a quad, amin akár ketten is utazhattok!

KRESZ pálya kialakításával a gyerekeknek játékosan tanítjuk a közlekedést. Elektromos kismotorok,akkumulátoros kisautók, gyermek quadok is szerepelnek a kínálatunkban.

Közlekedési élménypark: Első látásra akár egy vidámparkból kiragadott kis részlet is lehetne. Láthatunk egy pályát, ahol színes kisautók szabályos köröket írnak le egy képzeletbeli kisváros utcáin. Az autókat gyerekek vezetik, akik megállnak a stoptáblánál, elengedik a gyalogost, és csak akkor nyomják a pedált, ha zöldre vált a lámpa. Ha közelebb megyünk kis székeken figyelő hallgatóságot találunk, akik épp egy játékos elméleti oktatáson vesznek részt. Ha még közelebbről tájékozódunk, megtudhatjuk, mi történik valójában: A gyerekek egy közlekedésbiztonsági élményprogram résztvevői.

Facebook

*/?>